Karriere

 

Ledige Stillinger 

-------------------------------------------------------- 

Elevplads

Salgsassistentelev – Dansk Skovkontor i Sorø

Du er det første kunderne møder i butikken og på telefonen. Du kender det sikkert godt – som kunde oplever man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én der ikke er. Det er forskellen der gør, at kunderne kommer igen og igen. Hos Dansk Skovkontor A/S har vi derfor store forventninger til dig. Hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundebetjening, både i butikken, pr. telefon og mail, samarbejde, lager og mange andre spændende opgaver. Vi har over 20.000 varenr. i sortimentet, fordelt på skov, have, jagt og outdoor.

Hverdagen
Du vil fra starten blive engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Ansøgningskrav

For at starte som salgsassistentelev hos os, skal du have gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • EUD/EUX Business-eksamen
  • HHX-eksamen
  • Studentereksamen, HF’er eller HTX’er kombineret med 5-ugers EUD/HGS

Så er du på jagt efter en uddannelse, Har du gå-på-mod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb – så er salgsassistentelevuddannelsen lige noget for dig!

Jobbet
Du bliver med det samme en del af et velfungerende team på 4 medarbejdere. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag, og du vil hurtigt blive et af de kendte ansigter, som kunderne søger for hjælp og assistance.

Du arbejder med mange forskellige opgaver, bl.a.

·         Kundebetjening (både i butikken, på telefonen og på mail)

·         Webshop ordre

·         Fakturering

·         Annoncer og opslag på sociale medier (Facebook, instagram)

·         Du vil komme godt omkring en lang række faste rutiner – som f.eks. Optælling, vareopsætning, oprettelse af kunder, fragt, fakturering.

Kvalifikationer
Du er udadvendt, mødestabil, service- og kundeorienteret, og du brænder for at sikre kunden den bedste oplevelse. Du kan lide den direkte kundekontakt, og det er helt naturligt for dig, at tale med – og hjælpe – mange forskellige mennesker hver dag.

Tiltrædelse efter aftale, vi venter gerne på den helt rigtige.

Interesseret?
Læs mere her om virksomheden www.dansk-skovkontor.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningen sendes til ad@dansk-skovkontor.dk